Henryk Ziemiański 77 Posted November 15 Share Posted November 15 Sondaż poparcia dla partii w wyborach do Kongresu z dnia 15 listopada 2023 Koalicja Konserwatywna: 41,04% Koalicja dla Federacji: 24,14% 1 1 Henryk Ziemiański Minister spraw wewnętrznych II Federacji Nordackiej Kongresmen II kadencji Burmistrz Tomaszewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 771 Posted November 15 Share Posted November 15 Ja rozumem że statystyki potrafią wyglądać korzystnie zwłaszcza że robi się je pod siebie. Brak jakichkolwiek danych, źródeł czy informacji na poparcie powyższych danych podaje ich wiarygodność pod znaczną wątpliwość jeżeli w ogóle nie uznać ich rzetelne. Ja na ten przykład posiadam dane sondażowe dające KF 100% poparcia zaś KK okrągłe 0%. Sondaż został przeprowadzony dnia 15 listopada na grupie 2 osób posiadających obywatelstwo II FN a co za tym idzie prawo wyborcze. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 271 Posted November 15 Share Posted November 15 16 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Ja rozumem że statystyki potrafią wyglądać korzystnie zwłaszcza że robi się je pod siebie. Brak jakichkolwiek danych, źródeł czy informacji na poparcie powyższych danych podaje ich wiarygodność pod znaczną wątpliwość jeżeli w ogóle nie uznać ich rzetelne. Ja na ten przykład posiadam dane sondażowe dające KF 100% poparcia zaś KK okrągłe 0%. Sondaż został przeprowadzony dnia 15 listopada na grupie 2 osób posiadających obywatelstwo II FN a co za tym idzie prawo wyborcze. Hańba proszę państwa, hańba. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 771 Posted November 15 Share Posted November 15 Rzetelne sondaże, takie na miarę TVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 159 Posted November 15 Share Posted November 15 Mówiąc neutralnie, to muszę się zgodzić z przedmówcą, takie sondaże lepiej by było robić na większą skalę w celu uzyskania bardziej wiarygodnych wyników, bo narazie to nie widziałem nigdzie informacji o planach organizowania takowego sondażu (chyba że coś przegapiłem). Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 1,028 Posted November 15 Share Posted November 15 To je taka hloupota', że se tego czytat ne da. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk Ziemiański 77 Posted November 16 Author Share Posted November 16 Sondaż robiłem z myślą o wirtualnych mieszkańcach Federacji. 1 Henryk Ziemiański Minister spraw wewnętrznych II Federacji Nordackiej Kongresmen II kadencji Burmistrz Tomaszewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonid Repulijski 164 Posted November 16 Share Posted November 16 2 godziny temu, Henryk Ziemiański napisał: Sondaż robiłem z myślą o wirtualnych mieszkańcach Federacji. Niestety, nie mają oni praw wyborczych. 2 1 Spiker Kongresu II FN, Przewodniczący FKW, Minister Sprawiedliwości Klon należący do @Kamiljan de Harlin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts