Leonid Repulijski 164 Posted August 31 Share Posted August 31 Cześć, przeszukując forum nie mogłem się doszukać mapy Kirianii. Nie wiem, czy źle szukam, czy jest gdzieś dobrze schowana pod tajemniczą nazwą, czy została na starym forum Kirianii, ale potrzebujemy tej mapencji. Mogłem po prostu podbić do któregoś z Kiriańczyków na Discordzie, ale to rozwiązanie doraźne - co jak znowu komuś będzie potrzebna mapka Kirianii, a na forum jej nie znajdzie? Moim zdaniem takie rzeczy powinny leżeć na wierzchu i być łatwo dostępne dla człowieka. 1 Spiker Kongresu II FN, Przewodniczący FKW, Minister Sprawiedliwości Klon należący do @Kamiljan de Harlin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 159 Posted August 31 Share Posted August 31 (edited) 16 godzin temu, Leonid Repulijski napisał: Cześć, przeszukując forum nie mogłem się doszukać mapy Kirianii. Nie wiem, czy źle szukam, czy jest gdzieś dobrze schowana pod tajemniczą nazwą, czy została na starym forum Kirianii, ale potrzebujemy tej mapencji. Mogłem po prostu podbić do któregoś z Kiriańczyków na Discordzie, ale to rozwiązanie doraźne - co jak znowu komuś będzie potrzebna mapka Kirianii, a na forum jej nie znajdzie? Moim zdaniem takie rzeczy powinny leżeć na wierzchu i być łatwo dostępne dla człowieka. Ostatnio też szukałem, i wiem że taka mapa była, mało tego, była nawet chyba na Micropedii, ale wydaje mi się że ta mapa została niestety na starym forum Kirianii 😞 EDIT w trakcie pisania, znalazłem mapę, ale jest ona stara i nie ma na nich najnowszych informacji, między innymi nie ma info o Uhrainie Kiriańskiej, jak i innych miastach: [tutaj była mapa, ale już jej nie ma] Edited September 1 by Tadeusz I Wielki Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonid Repulijski 164 Posted August 31 Author Share Posted August 31 Dzięki @Tadeusz I Wielki za przynajmniej to. A wiadomo chociaż gdzie leży Achkiv? 1 Spiker Kongresu II FN, Przewodniczący FKW, Minister Sprawiedliwości Klon należący do @Kamiljan de Harlin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 271 Posted September 1 Share Posted September 1 Panie Prezydencie, NIEEEEEEEE! Weźcie usuńcie mapę powyżej dopóki mało kto to zobaczył, dziś podeślę aktualną. Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonid Repulijski 164 Posted September 1 Author Share Posted September 1 6 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: dziś podeślę aktualną. Czekam z utęsknieniem. Spiker Kongresu II FN, Przewodniczący FKW, Minister Sprawiedliwości Klon należący do @Kamiljan de Harlin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 271 Posted September 1 Share Posted September 1 Kirianopol błędnie podpisany jako Kirian City. 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk Ziemiański 77 Posted September 3 Share Posted September 3 Trzeba zaktualizować mapę. Henryk Ziemiański Minister spraw wewnętrznych II Federacji Nordackiej Kongresmen II kadencji Burmistrz Tomaszewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksanderNovak 24 Posted September 3 Share Posted September 3 Heloł nie zapomnijcie o post-Abachaskich i post-Uhraińskich miastach ;') może nawet jakieś rohańskie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 271 Posted September 4 Share Posted September 4 14 godzin temu, AleksanderNovak napisał: Heloł nie zapomnijcie o post-Abachaskich i post-Uhraińskich miastach ;') może nawet jakieś rohańskie jest. Rohańskie miasto jest tu np. Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts