Jump to content
  • Create New...
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Mapa Kirianii?

Recommended Posts

Cześć,

przeszukując forum nie mogłem się doszukać mapy Kirianii. Nie wiem, czy źle szukam, czy jest gdzieś dobrze schowana pod tajemniczą nazwą, czy została na starym forum Kirianii, ale potrzebujemy tej mapencji. Mogłem po prostu podbić do któregoś z Kiriańczyków na Discordzie, ale to rozwiązanie doraźne - co jak znowu komuś będzie potrzebna mapka Kirianii, a na forum jej nie znajdzie? Moim zdaniem takie rzeczy powinny leżeć na wierzchu i być łatwo dostępne dla człowieka.

• Like 1

podpis: Leonid Repulijski
Spiker Kongresu II FN, Przewodniczący FKW, Minister Sprawiedliwości
Klon należący do @Kamiljan de Harlin

16 godzin temu, Leonid Repulijski napisał:

Cześć,

przeszukując forum nie mogłem się doszukać mapy Kirianii. Nie wiem, czy źle szukam, czy jest gdzieś dobrze schowana pod tajemniczą nazwą, czy została na starym forum Kirianii, ale potrzebujemy tej mapencji. Mogłem po prostu podbić do któregoś z Kiriańczyków na Discordzie, ale to rozwiązanie doraźne - co jak znowu komuś będzie potrzebna mapka Kirianii, a na forum jej nie znajdzie? Moim zdaniem takie rzeczy powinny leżeć na wierzchu i być łatwo dostępne dla człowieka.

Ostatnio też szukałem, i wiem że taka mapa była, mało tego, była nawet chyba na Micropedii, ale wydaje mi się że ta mapa została niestety na starym forum Kirianii 😞

EDIT w trakcie pisania, znalazłem mapę, ale jest ona stara i nie ma na nich najnowszych informacji, między innymi nie ma info o Uhrainie Kiriańskiej, jak i innych miastach:

[tutaj była mapa, ale już jej nie ma]

Edited by Tadeusz I Wielki

99886723298755545.png

Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki

1213.png

Panie Prezydencie, NIEEEEEEEE!

Weźcie usuńcie mapę powyżej dopóki mało kto to zobaczył, dziś podeślę aktualną.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg

I Premier II Federacji Nordackiej

1174.png100464293790614696.png

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

14 godzin temu, AleksanderNovak napisał:

Heloł nie zapomnijcie o post-Abachaskich i post-Uhraińskich miastach ;') może nawet jakieś rohańskie jest.

Rohańskie miasto jest tu np.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg

I Premier II Federacji Nordackiej

1174.png100464293790614696.png

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"