Guest Hieronim Bryz Posted September 5 Share Posted September 5 (edited) Ze względu na szerzącą się chorobę psychiczną na terytorium Federacji Nordackiej i jej v-krajów wewnętrznych, jak i ościennych, spuszczam w kiblu nic niewarte obywatelstwo Federacji Nordackiej. Wystarczająco sobie podziałałem i czas powiedzieć stanowcze dość już tego. V-pożyłem po swojemu, a po ichniemu nie zamierzam, bo to nie v-życie, tylko v-śmierć. Dziękuje za v-życie do pewnego momentu, bo dalej zaczynał się u Wielmożnego Państwa strach. Na co tracić czas na zabawy z pomiotem bojącym się v-życia, a wolącym v-śmierć? Jebać ich i niech zostaną zajebani swoimi własnymi rąsiami czy tam raciczkami. Hieronim Bryz Edited September 5 by Hieronim Bryz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 1,028 Posted September 5 Share Posted September 5 No i kto teraz będzie tak ładnie po wszystkich równo jechał? Bez sensu. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 771 Posted September 5 Share Posted September 5 Dziękujemy serdecznie za współpracę, żegnam i życzę powodzenia. Chociaż niektórzy już tęsknią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej Płatonowicz Ordyński Posted September 6 Share Posted September 6 Szkoda, że z Federacji Nordackiej znika jeden z najbardziej wyrazistych obywateli. Debata publiczna z pewnością na tym ucierpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej Płatonowicz Ordyński Posted September 7 Share Posted September 7 Ja również zrzekam się obywatelstwa. Z tych samych powodów, które wymienił pan Bryz. Jebać faszystów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 1,028 Posted September 7 Share Posted September 7 1 minutę temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: Ja również zrzekam się obywatelstwa. Z tych samych powodów, które wymienił pan Bryz. Jebać faszystów. Ehhh... Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 1,028 Posted September 7 Share Posted September 7 @Albert Fryderyk de Espada ja również zrzekam się obywatelstwa. Pozdrawiam. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 271 Posted September 7 Share Posted September 7 6 minut temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: Ja również zrzekam się obywatelstwa. Z tych samych powodów, które wymienił pan Bryz. Jebać faszystów. Potwierdzam: jebać komunistów i faszystów. Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 159 Posted September 7 Share Posted September 7 [*] Pokój wasz Duszny Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 1,028 Posted September 7 Share Posted September 7 Chłopaki, nie rzucam! Podnoszę. To taki blef był. Niestabilny emocjonalnie Waksman pozdrawia ❤️ Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hieronim Bryz Posted September 7 Share Posted September 7 3 minuty temu, Waksman napisał: Chłopaki, nie rzucam! Podnoszę. To taki blef był. Niestabilny emocjonalnie Waksman pozdrawia ❤️ Zabieraj się za sprzątanie u Tadzia, sprzątaczko. Albercik nie musiał długo Ciebie przekonywać? 😄 😄 Jesteś nieodłącznym trybikiem tutaj. 😛 Taka niania jak Ty musi tu z tym pateractwem być. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej Płatonowicz Ordyński Posted September 7 Share Posted September 7 A ja podtrzymuję swoją decyzję. Proszę o odebranie mi obywatelstwa, a najlepiej też przyznanie statusu persona non grata. Mam nadzieję, że nie będę musiał dużo przeklinać i was wyzywać, żeby na niego zasłużyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts