Jump to content
  • Create New...

Piotr Jankowski

Federation Citizen
    112
  • Last visited

• Days Won

2

Piotr Jankowski last won the day on August 16

Piotr Jankowski had the most liked content!

About Piotr Jankowski

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DANE UŻYTKOWNIKA

ID Paszportu

Data przyjazdu

Pełne dane

Podpis

image.png.c1a42a2791c001105e2315f333dc6455.png100464293790614696.png 1021.png 

Piotr Jankowski's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

• One Year In
  • One Month Later
  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

50

1. Wniosek o rejestrację instytucji Nazwa pełna instytucji: Nopesta Turvalia Nazwa skrócona (opcjonalnie): Właściciel(e) instytucji: Piotr Jankowski Typ: Prywatna/Państwowa/Religijna/Naukowa/Partia Siedziba: Biała Grań, ulica Kupiecka 31
  2. Tak tylko informacyjnie chciałem zaznaczyć iż Królem Bornfostu jest @Bolesław Kirianóo von Hohenburg.
  3. Z radością rezygnuję ze stanowiska Ministra Sportu w rządzie II FN. Chyba widać że się na to stanowisko nie nadaję, a samo stanowisko też nie jest do niczego potrzebne. Tak czy inaczej nie miał bym jak dojeżdżać na Uhrainę. Jeśli muszę jeszcze dopełnić jakiś formalności to nie ma sprawy, a tymczasem z przyjemnością wracam do siebie. Piotr Jankowski
  4. Zawodnicy Jahrland KS nie grali dzisiaj najlepiej jednak dzięki sporej dawce szczęścia udało im się wywalczyć zwycięstwo. Koniec końców w piłce liczy się wynik, a nie styl.
  5. Myślę że rozwiązanie tej kwestii na poziomie prowincji będzie bardziej efektywne, aczkolwiek powstanie jakiejś federalnej agencji koordynującej prace poszczególnych służby może być dobrym pomysłem.
  6. Stadion powoli zapełniał się kibicami z Wichrowego Tronu. Dziś Tar miał gościć na swoim stadionie największych rywali: Dregonę Churchilgrad. Te spotkanie, określane czasami mianem "Derbów Norweglandu" budziło ogromne emocje wśród kibiców obydwu drużyn. Jednak dziś Tar grał u siebie. Zwycięstwo jest na wyciągnięcie ręki...
  7. Dziś trening przed meczem z Dregoną. Piłkarze pod okiem trenera ćwiczyli przejście do głębokiej defensywy oraz szybkie kontry. Ćwiczono też celność strzałów na bramkę, która delikatnie mówiąc nie powalała w ostatnim spotkaniu. Ale do zwycięstwa potrzebny jest też 12 zawodnik: kibice, dlatego też zapraszamy wszystkich do wspierania naszych piłkarzy. Gramy u siebie, więc wymówki pod tytułem "mam za daleko" nie zadziałają. Widzimy się na Winston Arenie! Siła Zespołu po treningu: 4