Bolesław Kirianóo von Hohenburg 271 Posted November 12 Share Posted November 12 WNIOSEK O OBYWATELSTWO II FEDERACJI NORDACKIEJ Cytat Imię/imiona: Nazwisko: Data v-urodzenia: Posiadane obywatelstwa: Wybrana prowincja działania: (Komarchia Nordacka/Klindonia/Kiriania/Muratyka) Przysięga obywatelska: Ja, niżej podpisany, przyrzekam jako obywatel Federacji Nordackiej dbać o jej interes, strzec jej integralności terytorialnej i przestrzegać jej prawa. Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel van der Gibson 25 Posted November 20 Share Posted November 20 Cytat Imię/imiona: Pavel Nazwisko: van der Gibson Data v-urodzenia: 16.05.2023 r. Posiadane obywatelstwa: Księstwa Sarmacji Wybrana prowincja działania: Komarchia Nordacka Ja, niżej podpisany, przyrzekam jako obywatel Federacji Nordackiej dbać o jej interes, strzec jej integralności terytorialnej i przestrzegać jej prawa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 271 Posted Sunday at 12:55 PM Author Share Posted Sunday at 12:55 PM Wniosek przyjęty. Ranga obywatela nadana, na razie tylko obywatela, bo z tego co wiem nie mamy jeszcze indywidualnej rangi dla Stołecznych. DW: @Pavel van der Gibson 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 1,028 Posted Sunday at 08:34 PM Share Posted Sunday at 08:34 PM 7 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Wniosek przyjęty. Ranga obywatela nadana, na razie tylko obywatela, bo z tego co wiem nie mamy jeszcze indywidualnej rangi dla Stołecznych. DW: @Pavel van der Gibson Czekam na ustanowienie symboli dla Komarchii. Jak to będzie, to wtedy pojawi się ranga. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts