Roman Octopic 98 Posted November 9 Share Posted November 9 Hawiland jest w MUP, ma lige siatkarską, to może pora na koszykówke? Z Hawilandu z tego co wiem 3 osoby mają grę NBA 2K21 (w tych 3 osobach jestem ja), dlatego może stwórzmy ligę? Nie grałem szczerze w NBA 2K21 pomimo go posiadania, ale może pora coś zacząć? Ewentualnie zrobić taką ligę gdzieś indziej? Wiem że parę osób z Hawilandu jest fanami koszykówki, więc spróbujmy 😄 - Prezydent Ruorag, Poseł Hawilandzki, Wiceprezydent Postanu i jego Premier, Dumny Hawilandczyk i Postańczyk, Roman Octopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Lwie Serce 48 Posted November 10 Share Posted November 10 20 godzin temu, Roman Octopic napisał: Hawiland jest w MUP, ma lige siatkarską, to może pora na koszykówke? Z Hawilandu z tego co wiem 3 osoby mają grę NBA 2K21 (w tych 3 osobach jestem ja), dlatego może stwórzmy ligę? Nie grałem szczerze w NBA 2K21 pomimo go posiadania, ale może pora coś zacząć? Ewentualnie zrobić taką ligę gdzieś indziej? Wiem że parę osób z Hawilandu jest fanami koszykówki, więc spróbujmy 😄 Po co nam tyle sportów? Jesteśmy tylko mikronacją Książe Hawilandu, II Kanclerz Hawilandu, Lider Wolnego Hawilandu i członek Opcji Konserwatywnej. Również przedsiębiorca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 159 Posted November 10 Share Posted November 10 8 godzin temu, Bolesław Lwie Serce napisał: Po co nam tyle sportów? Jesteśmy tylko mikronacją A może aby urozmaicić trochę to wszystko? Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Octopic 98 Posted November 11 Author Share Posted November 11 21 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał: A może aby urozmaicić trochę to wszystko? No właśnie, premier nie jest aktywny, i jeszcze w dodatku potępia dobre pomysły. Skandal 👎 - Prezydent Ruorag, Poseł Hawilandzki, Wiceprezydent Postanu i jego Premier, Dumny Hawilandczyk i Postańczyk, Roman Octopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts