Jump to content
  • Create New...
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Koszykówka

Roman Octopic
 Share

Recommended Posts

Hawiland jest w MUP, ma lige siatkarską, to może pora na koszykówke? Z Hawilandu z tego co wiem 3 osoby mają grę NBA 2K21 (w tych 3 osobach jestem ja), dlatego może stwórzmy ligę? Nie grałem szczerze w NBA 2K21 pomimo go posiadania, ale może pora coś zacząć? Ewentualnie zrobić taką ligę gdzieś indziej? Wiem że parę osób z Hawilandu jest fanami koszykówki, więc spróbujmy 😄

- Prezydent Ruorag, Poseł Hawilandzki, Wiceprezydent Postanu i jego Premier, Dumny Hawilandczyk i Postańczyk, Roman Octopic

20 godzin temu, Roman Octopic napisał:

Hawiland jest w MUP, ma lige siatkarską, to może pora na koszykówke? Z Hawilandu z tego co wiem 3 osoby mają grę NBA 2K21 (w tych 3 osobach jestem ja), dlatego może stwórzmy ligę? Nie grałem szczerze w NBA 2K21 pomimo go posiadania, ale może pora coś zacząć? Ewentualnie zrobić taką ligę gdzieś indziej? Wiem że parę osób z Hawilandu jest fanami koszykówki, więc spróbujmy 😄

Po co nam tyle sportów? Jesteśmy tylko mikronacją

Książe Hawilandu, II Kanclerz Hawilandu, Lider Wolnego Hawilandu i członek Opcji Konserwatywnej. Również przedsiębiorca.

21 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał:

A może aby urozmaicić trochę to wszystko?

No właśnie, premier nie jest aktywny, i jeszcze w dodatku potępia dobre pomysły. Skandal 👎

- Prezydent Ruorag, Poseł Hawilandzki, Wiceprezydent Postanu i jego Premier, Dumny Hawilandczyk i Postańczyk, Roman Octopic