Piotr Jankowski 50 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Witam mieszkańców Kirianii na nowym forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Femme Mystere 135 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Również witam mieszkańca Kirianii na forum 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 239 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Witam również tisztel @Piotr Jankowski i tisztelt @Femme Mystere! Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 950 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Dailo infrėt allë Kirianës apœr nuppsalar forum! 😄 1 Kaspar Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helwetyk 54 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 @Albert Fryderyk de Espada, @Alfred Fabian von Tehen-Dżek, @FPvR,@Tadeusz I Wielki— proszę o napisanie czegokolwiek w tym wątku. 😉 (—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 704 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 "Czegokolwiek" 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 950 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 minuty temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: "Czegokolwiek" Ma pan rozmach, Panie Prezydencie 😂 Kaspar Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 704 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Ja mam takie pytanie do JIM @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, czy posty ze starego forum zostaną przerzucone, bo chętnie bym wrócił do dyskusji o mitologii a i przy tym wojsku bym zgodnie z ustaleniami dalej mógł pomóc bo na mundurkach nie zamierzam poprzestać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 239 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Tak, takie działanie jest w planie, aczkolwiek powolutku, bo parę dni temu forum drugi raz się wywaliło na twarz (jakby pierwszy nie wystarczał...) i teraz nawet admin nie ma tam dostępu. Dlatego też będę na spokojnie przenosić najważniejsze posty wprost z bazy danych. W sumie jeśli zaistniała taka prośba to dysputę o mitologii mogę ogarnąć nawet teraz. 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 704 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 28 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Tak, takie działanie jest w planie, aczkolwiek powolutku, bo parę dni temu forum drugi raz się wywaliło na twarz (jakby pierwszy nie wystarczał...) i teraz nawet admin nie ma tam dostępu. Dlatego też będę na spokojnie przenosić najważniejsze posty wprost z bazy danych. W sumie jeśli zaistniała taka prośba to dysputę o mitologii mogę ogarnąć nawet teraz. E nie no bez pośpiechu, mnie szczerze ostatnio więcej nie ma niż jestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 239 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 1 minutę temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: E nie no bez pośpiechu, mnie szczerze ostatnio więcej nie ma niż jestem. Za późno! Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benjamin Romanow 64 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Hej allesammen! 1 Benjamin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfred Fabian von Tehen-Dżek 36 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Helwetyk prosił, to witam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 143 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Sæl! Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 239 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 A dzieńdobrywieczór panom 😄 powoli dochodzę do ładu i składu z aktami prawnymi, a potem ogarnę lenna. @Tadeusz I Wielkity miałeś lenno Warna, czy jakie? Jak nie pamiętasz to wygrzebię z niepełnosprawnej bazy danych Bolesław Kirianóo von Hohenburg I Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 143 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 13 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: A dzieńdobrywieczór panom 😄 powoli dochodzę do ładu i składu z aktami prawnymi, a potem ogarnę lenna. @Tadeusz I Wielkity miałeś lenno Warna, czy jakie? Jak nie pamiętasz to wygrzebię z niepełnosprawnej bazy danych Chyba tak, chociaż możesz spróbować wygrzebać z bazy danych, bo pamiętam że chyba to te Lenno, ale nie jestem pewny Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts