Jump to content
  • Create New...

Witam!

Piotr Jankowski
 Share

Recommended Posts

Witam również tisztel @Piotr Jankowski i tisztelt @Femme Mystere!

Bolesław Kirianóo von Hohenburg

I Premier II Federacji Nordackiej

1174.png100464293790614696.png

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

2 minuty temu, Albert Fryderyk de Espada napisał:

"Czegokolwiek"

Ma pan rozmach, Panie Prezydencie 😂

Kaspar Waksman-Dëter
były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Ja mam takie pytanie do JIM @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, czy posty ze starego forum zostaną przerzucone, bo chętnie bym wrócił do dyskusji o mitologii a i przy tym wojsku bym zgodnie z ustaleniami dalej mógł pomóc bo na mundurkach nie zamierzam poprzestać. 

ALber-de-Espada.png

Koribia.png.84ebddefc07977a9e313e88a7692665e.pngd163f8cdb3f91e7d14a03435118e2fd2.png.86fdf0557357fae59b90edaf1f1fd87c.png1141.png

Tak, takie działanie jest w planie, aczkolwiek powolutku, bo parę dni temu forum drugi raz się wywaliło na twarz (jakby pierwszy nie wystarczał...) i teraz nawet admin nie ma tam dostępu. Dlatego też będę na spokojnie przenosić najważniejsze posty wprost z bazy danych. W sumie jeśli zaistniała taka prośba to dysputę o mitologii mogę ogarnąć nawet teraz.

• Like 2

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

28 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Tak, takie działanie jest w planie, aczkolwiek powolutku, bo parę dni temu forum drugi raz się wywaliło na twarz (jakby pierwszy nie wystarczał...) i teraz nawet admin nie ma tam dostępu. Dlatego też będę na spokojnie przenosić najważniejsze posty wprost z bazy danych. W sumie jeśli zaistniała taka prośba to dysputę o mitologii mogę ogarnąć nawet teraz.

E nie no bez pośpiechu, mnie szczerze ostatnio więcej nie ma niż jestem. 

ALber-de-Espada.png

Koribia.png.84ebddefc07977a9e313e88a7692665e.pngd163f8cdb3f91e7d14a03435118e2fd2.png.86fdf0557357fae59b90edaf1f1fd87c.png1141.png

1 minutę temu, Albert Fryderyk de Espada napisał:

E nie no bez pośpiechu, mnie szczerze ostatnio więcej nie ma niż jestem. 

Za późno!

A dzieńdobrywieczór panom 😄 powoli dochodzę do ładu i składu z aktami prawnymi, a potem ogarnę lenna.

@Tadeusz I Wielkity miałeś lenno Warna, czy jakie? Jak nie pamiętasz to wygrzebię z niepełnosprawnej bazy danych

13 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

A dzieńdobrywieczór panom 😄 powoli dochodzę do ładu i składu z aktami prawnymi, a potem ogarnę lenna.

@Tadeusz I Wielkity miałeś lenno Warna, czy jakie? Jak nie pamiętasz to wygrzebię z niepełnosprawnej bazy danych

Chyba tak, chociaż możesz spróbować wygrzebać z bazy danych, bo pamiętam że chyba to te Lenno, ale nie jestem pewny

99886723298755545.png

Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki

1213.png