Jump to content

Procedura akcesyjna dla państw członkowskich

Waksman
 Share

Recommended Posts

Zgodnie z deklaracją każde państwo członkowskie, jeśli wyrazi taką chęć, może przenieść swoje dotychczasowe forum do działu na forum wspólnym. Aby tak się stało włodarz państwa członkowskiego musi zgłosić ten fakt do @Szef KNI, czyli do @Waksman. Najlepiej zrobić to w tym wątku, dlatego państwa zainteresowane proszę o zgłaszanie chęci przystąpienia do wspólnego forum w tym wątku!

Kaspar Waksman-Dëter
Freutreggër Czekoladowic, Mer Azymuckiej Góry
były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego
Muratyka1.png

• 1 month later...

Niniejszym zgłaszam Imperium Kiriańskie

• Like 1

Bolesław Kirianóo von Hohenburg

Wielki Imperator Kiriański, Król Abachazji i ktoś tam jeszcze

1174.png99792411588297136.png

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

17 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Niniejszym zgłaszam Imperium Kiriańskie

No to cyk. Główny dział został już utworzony.

Dostałeś admina, miłego tworzenia działów 😄

• Like 1
  • I love it! 1

Kaspar Waksman-Dëter
Muratyka1.png

Godzinę temu, Sheldon Anszlus Lovelace napisał:

Cóż za uroczyste dodanie 🔥 

To teraz trzeba dorobić do ISM skrypt.

A to już @Bolesław Kirianóo von Hohenburg musi sobie ogarnąć z Helwetykiem. NKI nie zajmuje się takimi rzeczami 😬

Kaspar Waksman-Dëter
Muratyka1.png

3 godziny temu, Waksman napisał:

A to już @Bolesław Kirianóo von Hohenburg musi sobie ogarnąć z Helwetykiem. NKI nie zajmuje się takimi rzeczami 😬

To od czego jest NKI?! 😂

W każdym razie, tradycyjnie poproszę o dane dostępowe do serwera drogą mejlową…

Ze złych wiadomości, na przykładzie Cesarstwa Insulii próbowałem rozwiązać zmianę forum ręcznie, ale to był (bardzo) zły pomysł. Więc, niestety, czeka nas ponowna weryfikacja w Stemplu i ponowne otwieranie rachunków bankowych. 

Edited by Helwetyk
  • Sad 1

(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
spacer.png

1 godzinę temu, Helwetyk napisał:

To od czego jest NKI?! 😂

W każdym razie, tradycyjnie poproszę o dane dostępowe do serwera drogą mejlową…

Ze złych wiadomości, na przykładzie Cesarstwa Insulii próbowałem rozwiązać zmianę forum ręcznie, ale to był (bardzo) zły pomysł. Więc, niestety, czeka nas ponowna weryfikacja w Stemplu i ponowne otwieranie rachunków bankowych. 

Skrypt z integracja IPS ma jest taki sam jak z resztą państw "_kiriania" jakby coś. 

Wierzę, że poprzez zdobyte doświadczenie z poprzedniego przypadku, tym razem wszystko sie uda. Przecież, co może pójść nie tak?

A w ogóle to proszę o aktualizację linku do forum Kirianii na stronie głównej UN 😄

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

2 godziny temu, Sheldon Anszlus Lovelace napisał:

Skrypt z integracja IPS ma jest taki sam jak z resztą państw "_kiriania" jakby coś. 

Wierzę, że poprzez zdobyte doświadczenie z poprzedniego przypadku, tym razem wszystko się uda. Przecież, co może pójść nie tak?

To mi ułatwia życie, dziękuję. 😂

Przyjęte do realizacji na tradycyjny weekend. Do tego czasu zachęcam do tego, żeby:

• zacząć pisać na nowym forum Kirianii (wszystkie osoby z tej listy: https://stempel.org.pl/paszporty/482/ mile widziane);
  • założyć na nim wątek weryfikacyjny Stempla analogiczny dla czesnoradzkiego i muratyckiego.

To jest właśnie doświadczenie zdobyte z poprzedniego przypadku. 😂

• Like 3

spacer.png

22 godziny temu, Helwetyk napisał:

założyć na nim wątek weryfikacyjny Stempla analogiczny dla czesnoradzkiego i muratyckiego

Utworzono!

• I love it! 1

Dzięki temu, że wszyscy posiadacze kont kiriańskich odezwali się w wątku powitalnym, procedura migracji przebiegła bezboleśnie (odpukać). W podsumowaniu: Stempel, ISM i bank wpięte. Istniejące rachunki bankowe przepięte pod aktualne identyfikatory na forum Kirianii, zaległe wynagrodzenia wypłacone. @Robert Drenini @Sheldon Anszlus Lovelacedaję znać, że po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu do banku powinny zostać otwarte rachunki kiriańskie wraz z należnymi za okres ostatnich 30 dni wypłatami.

Jednocześnie informuję, że mam pełną świadomość nI3L3GaLnEG0 D0dRUkU na rachunek @Waksman, który dwa razy otrzymał 20,00 ҟ za tę samą aktywność. Smacznego!

Edited by Helwetyk
  • Like 2
  • I love it! 1

spacer.png

• 2 months later...
W dniu 5.02.2023 o 14:52, Tadeusz I Wielki napisał:

W dniu dzisiejszym zgłaszam Królestwo Hawilandu 

Niezmiernie rad jestem mogąc to przeczytać.

Pozostają chyba tylko kwestie dogadania samych przenosin z @Pracownik NKI gdyż samemu jestem w tych sprawach zielony.

ALber-de-Espada.png

Koribia.png.84ebddefc07977a9e313e88a7692665e.pngd163f8cdb3f91e7d14a03435118e2fd2.png.86fdf0557357fae59b90edaf1f1fd87c.png1141.png

Kaspar pisał na Discordzie że to na dziś zrobi (w sensie na wczoraj, pisał to wczoraj), ale jeśli do jutra popołudnia nic się nie zdarzy ogarnę to w porozumieniu z Tadeuszem.

• Like 1

• 2 weeks later...

Miałem ogarnąć, nie ogarnąłem za co serdecznie przepraszam. Mogę obiecać poprawę, jeśli to coś zmieni :kek:

Kaspar Waksman-Dëter
Muratyka1.png