Robert Drenin 274 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 W niniejszym wątku można zgłosić się o urlop. (jak również można "zgłosić się o urlop" jedynie narracyjnie, a w rzeczywistości podać można w ten sposób swój brak aktywności w mikroświecie na podany czas przez zgłaszającego) (rzecz jasna jest to też wątek w ogóle o zgłaszanie się o urlopu, nawet będąc aktywnym w mikroświecie, choć chcąc sobie zrobić gdzieś wakacje, czy to w Czesnoradzie, czy zagranicą.) Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 274 Posted August 12, 2022 Author Share Posted August 12, 2022 Ciężko mi tutaj poprosić o urlop związku z tym, że to ja jestem Komisarzem Ludowym Administracji Publicznej, więc po prostu daje sobie pozwolenie na wypoczynek w Nowańsku (posiedzę sobie mieszkaniu). Czas będzie wynosić dwa dni, a konkretniej to 13 i 14 sierpnia (a w rzeczywistości to mnie nie będzie w tych dniach, więc przynajmniej całą sobotę na pewno mnie nie będzie, a jeśli chodzi o niedzielę, to możliwe, że już będę, ale wieczorem i to trochę późnym). Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 176 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Poproszę o urlop od dnia dzisiejszego do soboty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 274 Posted September 22, 2022 Author Share Posted September 22, 2022 Oczywiście, tylko dopytam jeszcze Towarzysza, gdzie zamierza Towarzysz spędzić urlop (w mikroświecie)? Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 176 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Będę spał w swoim bloku i jadł ostatnio kupione jedzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 274 Posted September 22, 2022 Author Share Posted September 22, 2022 Dobrze, czyli zatem w Nowańsku. To zatem Towarzyszowi zostaje udzielony urlop. Życzymy miłego wypoczynku. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 176 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Dziękuję 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 176 Posted May 16 Share Posted May 16 Zgłaszam urlop od 19 maja do popołudnia 21 maja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 274 Posted May 17 Author Share Posted May 17 W dniu 16.05.2023 o 21:54, Włodzimierz Molotin napisał: Zgłaszam urlop od 19 maja do popołudnia 21 maja. Dobrze, a wyjeżdża może Towarzysz gdzieś konkretnie w Czesnoradzie, czy poza kraj? Czy może jednak Towarzysz zamierza odpocząć w Nowańsku? Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 176 Posted May 18 Share Posted May 18 Wyjeżdżam do Centrogradu, by wykonać kilka zdjęć do opublikowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 274 Posted May 18 Author Share Posted May 18 W porządku, to zatem przydzielony zostaje Towarzyszowi urlop. Miłego odpoczynku. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 176 Posted May 18 Share Posted May 18 Dziękuję, da swidania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 274 Posted May 22 Author Share Posted May 22 Ja również zgłaszam zatem urlop od jutrzejszego dnia do czwartku. Wyjeżdżam do Centrogradu, aby zobaczyć jak się rozwinęło to miasto. Oczywiśćie przydzielam urlop. (Tia... nie dość, że realioza ciągle mnie łapie, to do czwartku tym bardziej nie będę do dyspozycji). Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 176 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Zgłaszam urlop od 08.06.2023r. do południa 11.06.2023r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts