Robert Drenin 254 Posted October 28, 2022 Author Share Posted October 28, 2022 Ale Towarzyszu, musimy pewien porządek zachować i nie możemy w wątkach nie przeznaczonych pisać też za dużo, bo się potem śmietnik robi. Ja proponuję albo w Radzie porozmawiać o tym, albo w innym do tego wątku. Ja żeby dalej nie zaśmiecać, to ja Towarzyszowi już w tym wątku nie odpiszę, co najwyżej w innym możemy. (A powodem tego jest fakt, że kiedy tutaj ludzie mogą spokojnie zgłaszać znaczki, to ustalamy w wątku z znaczkami funkcje budynku ze znaczka. Jak według mnie takie rzeczy zatem powinny być ustalane nie na Poczcie, tylko w Radzie). Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 161 Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 To proszę o przekierowanie mnie do odpowiedniego wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 254 Posted October 30, 2022 Author Share Posted October 30, 2022 15 godzin temu, Włodzimierz Molotin napisał: To proszę o przekierowanie mnie do odpowiedniego wątku. To albo tutaj, albo nowy wątek gdzieś w polityce lub w Radzie Komisarzy Ludowych. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzimierz Molotin 161 Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 To poproszę więc o nowy wątek, gdyż ten który Towarzysz podał posiadał tematykę jedynie osiedla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 254 Posted December 16, 2022 Author Share Posted December 16, 2022 Tytuł: Dwulecie utworzenia czesnoradzkich symboli narodowych Nakład: 52 egzemplarze Autor: Robert Drenin (w tym jeden dla mnie, czyli autora znaczka). Limit na osobę: 2 egzemplarze Emisja: 21.12.2022r. Kraj: Republika Socjalistyczna Czesnoradu Nominał: 11₽ Informacje: Z okazji drugiej rocznicy powstania Czesnoradzkich Symboli Narodowych. 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Drenin 254 Posted January 22 Author Share Posted January 22 Tytuł: Dwulecie powstania Czesnoradu. Nakład: 37 egzemplarze Autor: Robert Drenin Limit na osobę: 2 (W tym jeden dla autora) Emisja: 28.01.2023r, o godzinie 20:00 Kraj: Republika Socjalistyczna Czesnoradu Nominał: 30₽ Informacje: Z okazji 2 rocznicy powstania Republiki Socjalistycznej Czesnoradu. 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Republiki Socjalistycznej Czesnoradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts