Albert Fryderyk de Espada 704 Posted June 3, 2022 Author Share Posted June 3, 2022 Skoro jesteśmy jeszcze przy temacie wyglądu oznaczeń naszych wojsk to wypadało by się jeszcze zastanowić nad znakiem rozpoznawczym dla lotnictwa. Po najmniejszej linii oporu można po prostu wrzucić tak krzyż wojskowy, czy bawimy się w coś więcej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 704 Posted June 5, 2022 Author Share Posted June 5, 2022 Tak się składa że kiedyś przygotowałem sobie kilka symboli dla naszego wojska ale nie miałem okazji ich użyć a że nadarza się okazja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 951 Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 No ładne ładne. Pytanie czy to nada się na znak rozpoznawczy? Kaspar Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 704 Posted June 5, 2022 Author Share Posted June 5, 2022 7 minut temu, Waksman napisał: No ładne ładne. Pytanie czy to nada się na znak rozpoznawczy? Tego nie wiem, dlatego pojawiło się to tu. Jak lud zechce to się nada, a jak nie strzelimy krzyż wojskowy i też się nada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 951 Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 Tak według mnie te skrzydła nie pasują do znaku rozpoznawczego. A jakby zrobić taki okrągły w barwach krzyża? Coś na styl Bialenii. Kaspar Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 704 Posted June 5, 2022 Author Share Posted June 5, 2022 1 minutę temu, Waksman napisał: Tak według mnie te skrzydła nie pasują do znaku rozpoznawczego. A jakby zrobić taki okrągły w barwach krzyża? Coś na styl Bialenii. To może krzyż w okręgu albo w kwadracie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 951 Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 A jesteś w stanie zrobić teraz jakieś poglądowe projekty? Nie ukrywam, chętnie bym zobaczył zanim wybiorę 😄 Kaspar Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 704 Posted June 5, 2022 Author Share Posted June 5, 2022 2 minuty temu, Waksman napisał: A jesteś w stanie zrobić teraz jakieś poglądowe projekty? Nie ukrywam, chętnie bym zobaczył zanim wybiorę 😄 Coś się spróbuje wymyśleć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Fryderyk de Espada 704 Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 (edited) No dobrze, jak dla mnie mamy dwa wybory, Edited June 8, 2022 by Albert Fryderyk de Espada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts