Tadeusz I Wielki 137 Posted March 14 Share Posted March 14 W Hawilandzie istnieje kilka restauracji Los Hanus Remos, znaną też pod szyldem Los Pollos Hermanos. Największa restauracja znajduje się w Serte, gdzie znajduje się również siedziba Madrigal Electromotiv. Prezesem Los Hanus Remos jest Gustaw Frytka, który serwuje w tej restauracji pyszne hawilandzko-kiriańskie kurczaki. Restauracje znajdują się również w Hokas, Albuquerque, Klak, Gave i Jouv oraz w Yakurenie. 1 Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mieczysław Hałw 0 Posted March 17 Share Posted March 17 Bardzo smaczny kurczak! Polecam z rodzinką! Szef restauracji, Gustaw zachwycił mnie swoim poczuciem humoru i pomocą! Mój kolega z Agencji Antynarkotykowej, Heniek Niszczarka, odwiedza tą restauracje codziennie, jakość najlepsza!!!!! Wnioskuje o przeznanie dotacji rządowej dla Gustawa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Femme Mystere 132 Posted March 17 Share Posted March 17 W Hawilandzie chodzą ludzie bez głów xDDD 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheldon Anszlus Lovelace 40 Posted March 17 Share Posted March 17 Na własne oczy widziałem, jak ludzie tracili głowę dla jedzenia z restauracji. Czy w ofercie znajdę moja ulubioną pizzę z kurczakiem i ananasem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 137 Posted March 18 Author Share Posted March 18 14 godzin temu, Sheldon Anszlus Lovelace napisał: Na własne oczy widziałem, jak ludzie tracili głowę dla jedzenia z restauracji. Czy w ofercie znajdę moja ulubioną pizzę z kurczakiem i ananasem? Narazie w ofercie Pizzowej jest tylko Pizza z zwykłym kurczakiem oraz Pizza de Mexico, jednakże trwają pracę nad rozszerzeniem Menu! 🤫 Jednak nasza zwykła oferta jest tak wyśmienita, że aż ludziom odpadają głowy Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waksman 933 Posted March 18 Share Posted March 18 20 godzin temu, Femme Mystere napisał: W Hawilandzie chodzą ludzie bez głów xDDD A to ci fenomen. Będzie trzeba to zbadać 🤔 1 1 Kaspar Waksman-Dëter były: I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Femme Mystere 132 Posted March 19 Share Posted March 19 W sumie niektórym ludziom głowy i tak do niczego się nie przydają (Psyt, np. @Vladimir Agucko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vladimir Agucko Posted March 19 Share Posted March 19 45 minut temu, Femme Mystere napisał: W sumie niektórym ludziom głowy i tak do niczego się nie przydają (Psyt, np. @Vladimir Agucko) Moja głowa jest zbyt cenna, żeby jej używać. Woli się ją ścinać. 😄 Tak też, ma Pani rację. Wolę bezgłowy chodzić po UN, ale nie tylko. 😄 😄 Niektórzy nawet sugerują zaniknięcie mózgu, co mi oczywiście schlebia, bo takimi odwiertami jakimi niektórzy dysponują, to aż strach się porównywać, żeby ich nie skompromitować na arenie międzynarodowej. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksander von Kruk 21 Posted June 7 Share Posted June 7 Planujecie otwierać się kiedyś w innych częściach Hawilandu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 137 Posted June 7 Author Share Posted June 7 Godzinę temu, Aleksander von Kruk napisał: Planujecie otwierać się kiedyś w innych częściach Hawilandu? Wkrótce się coś pojawi Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksander von Kruk 21 Posted June 30 Share Posted June 30 Gustaw Frytka i jego Los Hanus Remos stało się głównym sponsorem Narodowej Agencji ds. Narkotyków, dziękujemy! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 137 Posted July 25 Author Share Posted July 25 W dniu 30.06.2023 o 20:49, Aleksander von Kruk napisał: Gustaw Frytka i jego Los Hanus Remos stało się głównym sponsorem Narodowej Agencji ds. Narkotyków, dziękujemy! Gustaw sponsoruje też ANB, pomaga znaleźć sprawców wybuchu w Restauracji w Postanie! Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Octopic 86 Posted July 26 Share Posted July 26 16 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał: Gustaw sponsoruje też ANB, pomaga znaleźć sprawców wybuchu w Restauracji w Postanie! Los Hanus Remos powinno otwierać coraz więcej restauracji! 🙂 - Prezydent Ruorag, Poseł Hawilandzki, Wiceprezydent Postanu i jego Premier, Dumny Hawilandczyk i Postańczyk, Roman Octopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 137 Posted July 26 Author Share Posted July 26 Godzinę temu, Roman Octopic napisał: Los Hanus Remos powinno otwierać coraz więcej restauracji! 🙂 Może wkrótce otworzy, @Gustaw Frytka Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz I Wielki 137 Posted July 31 Author Share Posted July 31 Los Hanus Remos stała się oficjalnie największą restauracją w Hawilandzie pod względem wartości na rynku! Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Octopic 86 Posted July 31 Share Posted July 31 5 minut temu, Tadeusz I Wielki napisał: Los Hanus Remos stała się oficjalnie największą restauracją w Hawilandzie pod względem wartości na rynku! Brawo!!! 1 - Prezydent Ruorag, Poseł Hawilandzki, Wiceprezydent Postanu i jego Premier, Dumny Hawilandczyk i Postańczyk, Roman Octopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts