Jump to content
  • Create New...

Wieści z zagranicy

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Teraz, Aleksander von Kruk napisał:

Przeniosę to tutaj, aby dyskutować można było:

https://forum.bastionpollin.pl/index.php

Powstał Bastion Pollinu, forum zrzeszające między innymi Nową Ordę, Nan Di czy Repujerstan

Ciekawe, nie powiem, będzie trzeba obserwować ten projekt, jak na razie idzie dobrze w miare ale to dopiero chyba 1 dzień XD

99886723298755545.png

Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki

1213.png

11 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał:

Ciekawe, nie powiem, będzie trzeba obserwować ten projekt, jak na razie idzie dobrze w miare ale to dopiero chyba 1 dzień XD

Niby dobrze idzie, narazie poza Repujerstanem są tam same republiki powstałe w wyniku Brodryjskiej Wojny Domowej, ciekawie jak to się rozwinie, życze szczęścia xd

2 godziny temu, Aleksander von Kruk napisał:

Niby dobrze idzie, narazie poza Repujerstanem są tam same republiki powstałe w wyniku Brodryjskiej Wojny Domowej, ciekawie jak to się rozwinie, życze szczęścia xd

no ciekawi mnie właśnie, czy jakieś inne państwa też tam będą? XD

99886723298755545.png

1213.png

Godzinę temu, Voloslav von der Hov napisał:

pewnie tak

ciekawe ile tych państw się przeniesie końcowo

- Prezydent Ruorag, Poseł Hawilandzki, Wiceprezydent Postanu i jego Premier, Dumny Hawilandczyk i Postańczyk, Roman Octopic

5 godzin temu, Roman Octopic napisał:

ciekawe ile tych państw się przeniesie końcowo

narazie chyba 3 (albo 4) ale nie liczyłem, a później to zobaczymy

99886723298755545.png

1213.png

Godzinę temu, Tadeusz I Wielki napisał:

narazie chyba 3 (albo 4) ale nie liczyłem, a później to zobaczymy

trza obserwowac

- Prezydent Ruorag, Poseł Hawilandzki, Wiceprezydent Postanu i jego Premier, Dumny Hawilandczyk i Postańczyk, Roman Octopic

Nie pisałem tu o tym, to też napiszę:
Władzę Edelweiss zgłaszają roszczenia do RON o La Palme, w której większość obywateli Edelweiss udzielała się. Przez te roszczenia z Edelweiss odszedł m.in. Ronon Dex, Piotr Romanow, no ogólnie dziwne rzeczy się dzieją, Sarmacja wystosowała list do Edelweiss, a ono samo planuje manewry w Nowej Kurlandii. Dziwne rzeczy się dzieją

99886723298755545.png

1213.png

5 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał:

Władzę Edelweiss zgłaszają roszczenia do RON o La Palme, w której większość obywateli Edelweiss udzielała się. Przez te roszczenia z Edelweiss odszedł m.in. Ronon Dex, Piotr Romanow, no ogólnie dziwne rzeczy się dzieją, Sarmacja wystosowała list do Edelweiss, a ono samo planuje manewry w Nowej Kurlandii. Dziwne rzeczy się dzieją

Dla Edelweiss według mnie to w ch*j na minus

8 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał:

a co ma jedno do drugiego? to że byli obywatelami La Palmy, lub nawet ważnymi jej postaciami, nie znaczy że teren należy do Edelweiss XD

• I love it! 1

2 godziny temu, Bolesław Lwie Serce napisał:

a co ma jedno do drugiego? to że byli obywatelami La Palmy, lub nawet ważnymi jej postaciami, nie znaczy że teren należy do Edelweiss XD

dokładnie, lubie Edelweiss ale to przesada akurat lol

• Like 1

ktoś mniej ważny

Dziwna sytuacja XD

15 godzin temu, Voloslav von der Hov napisał:

dzieje się coś jeszcze w sumie? no oprócz tego że powstaje federacja, edelweiss i ron konflikt oraz bastyionu pollinu to nie widze nic xd chociaz jak na mikro to i tak duzo

chyba nie