Jump to content

Piotr Romanow

Muratica Citizen
    820
  • Last visited

• Days Won

20

Piotr Romanow last won the day on May 21

Piotr Romanow had the most liked content!

2 Followers

About Piotr Romanow

• Birthday 11/08/1999

Citizen Identification Number

• CIN
    2611220030

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Piotr Romanow's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

• One Year In
  • Posting Machine Rare
  • Yobel Postopisarz 2021 Rare
  • Yobel Włodarz Władzy Ustawodawczej 2021 Rare
  • Yobel Osobowość Roku 2021 Rare

Recent Badges

290

1. Szczerze przyznam, że nie wiedziałem. Jeśli Towarzysze chcą nie będę mieszał, ale sami rozumieć jak to wszystko teraz wygląda.
  2. Towarzyszu Drenin, a czy Międzynarodówka nie będzie lepszym pomysłem na melodię hymnu? Jednak hymn ZSRR, a także nieistniejącej Rosji nie jest dobrze odbierana w świetle aktualnych nieistniejących wydarzeń na Ukrainie. Sugerowałbym się wstrzymać i dopiero te melodię wstawić w momencie, gdy zakończy się ten akt żenady. 😄
  3. Daragije druzja, Może i nie jestem "czerwony", może i nie jestem obywatelem Czesnoradu, ale jeżeli jest taka możliwość to dosiadł bym się do tych obrad, poobserwował jakie kroki zostały poczęte dla ratowania waszego kraju, a i sam bym dorzucił swoje pomysły. Jeśli można wiedzieć, co dokładnie zostało już obrane? Jakie kroki zostały wykonane dla ratowania waszego kraju?
  4. Panie Prezydencie, Gratuluje udanego okresu rządów podczas, którego została utrzymana Republika Muratyki. Wielokrotnie zadaje sobie pytanie i szukam powodu, aby tu powrócić. Poniekąd znalazłem już ten powód i widzę w nim osamotnienie Pana przy prowadzeniu tego kraju. Deklarowałem już dawno chęć powrotu do aktywnej Muratyki, chociaż mijamy się z Panem Waksmanem, a samodzielne prowadzenie partii będzie wiele ode mnie wymagało. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku zobaczymy się razem w kraju.
  5. To ja proponuje dalej wprowadzenie litery Čč, która będzie odpowiadała dźwiękowi cz. Żeby nie pisać ch i cz itd., moim zdaniem dużo ładniej będzie wyglądała pisownia tego języka. 😉
  6. Fregata rakietowa projektu 1122B - Klasy Zwierzogród Krążownik rakietowy projektu 1134A - Klasy Waksman Krążownik rakietowy projektu 1086 - Klasy Wattzau Niszczyciel rakietowy projektu 1155 - Klasy Rammstein Korweta rakietowa projektu 1234 - Klasy Ambergen Fregata projektu 1135.6 - Klasa Eihenberg Proszę bardzo. 😉
  7. Super! Dziękuje za informacje Panie Prezydencie!
  8. Moi drodzy, Już dawno chciałem wystartować z Luftromanow, ale jak dobrze wiemy potrzebne są do tego lotniska. Zależy mi na wypisaniu w tym miejscu wszelkie lotniska, które istnieją w Muratyce. Że tak powiem pierwsze działające o którym mi wiadomo to MLA001 w Sarajsku. Skrót MLA znaczy Muratyckie Lotnisko Azymutia, także chciałbym aby ujednolicić nazewnictwa lotnisk i jeżeli pojawią się kolejne w Zwierzogrodzie czy to gdzieś na terenie Koribii aby były zapisywane MLM i MLK. Mogę liczyć na wsparcie włodarzy regionów, a także freutreggërów? @Obywatel Muratyki@Freutreggër
  9. Uciąłem trochę i dodałem kolejny rozdział. Proszę się zapoznać i powiedzieć mi co jeszcze, czego nie, a co tak. Dobrze? 😉 PS. Wypadłem trochę z wprawy, ale spokojnie z czasem wrócę na pełnej mocy.
  10. Możemy uderzyć w te stronę. Herr Waksman dzisiaj przedstawię projekt naszej partii.
  11. To będzie ciężkie, ale kto powiedział, że niemożliwe?
  12. Zapraszamy nawet i tutaj. Tutaj link do naszego klubu partyjnego. 😉
  13. Trafna uwaga Panie Prezydencie. Wydaje mi się, że powinniśmy w te stronę uderzyć. Tak jak wspomniałem postaram się przygotować nową lepszą ustawę o Milicji Państwowej. 🙂
  14. W takim razie Herr Waksman proponuję prostotę. Drugi plan Romanowa, który będzie zawierał w sobie kolejno; - Aktywizacja - Modernizacja - Zachęcanie ludzi do osiedlania/przyjmowania obka/freuttregerowania - Rozbudowa systemu nagradzania obywateli - Przywrócenie Prezydenta Romanowa Co sądzisz Waksmanie?
  15. Chcąc przypomnieć ustawę, którą niegdyś napisałem. Zauważyłem, że jest ona całkiem w porządku, ale podzieliłbym je na dwie. Odnośnie samej milicji, a także odnośnie kodeksu karnego + właśnie ustawy o środkach przymusu bezpośredniego i broni palnej. Albo zrobiłbym czystą ustawę o Milicji, Kodeks Karny, a resztę regulowałby Komendant Milicji. 😉