Jump to content
  • Create New...

Roman Octopic

Hawilandcitizen
    236
  • Last visited

• Days Won

10

Roman Octopic last won the day on September 3

Roman Octopic had the most liked content!

About Roman Octopic

Recent Profile Visitors

263 profile views

Roman Octopic's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

• Dedicated
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • One Month Later
  • First Post

Recent Badges

87

1. Na jakiej podstawie wiadomo o warunkach pogodowych w Hawilandzie?
  2. Czym jest ReTV i dlaczego informuje pan o rzeczach nie wyjaśniając co one ze sobą wiążą?
  3. Roman Octopic

Zgłoszenie

Witam, w imieniu swoim składam prośbę i wniosek o przyjęcie mnie do marynarki wojennej Hawilandu. Mam nadzieję, że mogę pomóc, szczególnie że jestem obeznany w terenach Ruoragu. Pozdrawiam, Roman Octopic
  4. Nie no zajebiste informacje, szkoda że nic one nam nie dają 😆 Weźcie w końcu zacznijcie robić opis tego miasta, tak jak robiliście to z innymi. Czy to nie dyskryminacja miasta?
  5. Skąd HawAIR ma na to pieniądze?
  6. Na szybko? Szyfr robiłeś napewno długo, jednak jest trudny, bo nie jest to ani Cezara (patrzyłem już), ani żaden inny. No będzie ciężko
  7. Informacja z nowin Mapa polityczna Mikroświata — 18 września 2023 (winkulia.eu)
  8. No i dlaczego najmniej odwiedzana atrakcja? Brak dofinansowywań? Za mojej kadencji to by działało dobrze
  9. Cykada? Czy to ty? brcer.kp8.plc to chyba jakaś domena, obstawiam że na ct8 po 8 na końcu, więc takim oto trickiem mamy domene: .ct8.pl niezłe zagadki, ale łatwe dość
  10. Karta do Głosowania: Bolesław Lwie Serce - Wolny Hawiland [ ] Roman Octopic - Lewica Postańska [ X ]
  11. Super super, a jakiś opis? Jakieś dane? Ile osób tam mieszka?