Jump to content
  • Create New...

Bolesław Lwie Serce

Hawilandcitizen
    101
  • Last visited

• Days Won

3

Bolesław Lwie Serce last won the day on August 13

Bolesław Lwie Serce had the most liked content!

About Bolesław Lwie Serce

Recent Profile Visitors

181 profile views

DANE UŻYTKOWNIKA

ID Paszportu

Data przyjazdu

Pełne dane

Podpis

Bolesław Lwie Serce's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

• Dedicated
  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • One Month Later

Recent Badges

42

1. Ej ale mamy tyle fajnych informacji, to czemu nie zrobimy coś pożytecznego z tego mostu?
  2. Korosto w ramach co rocznych zmian oświadcza że: TVKIDS przestaje istnieć z dniem 1.10.2023 KailOS przestaje istnieć z dniem 31.12.2023 Powołuje się ReTV z dniem 23.09.2023
  3. Karta do Głosowania: Bolesław Lwie Serce - Wolny Hawiland [ X ] Roman Octopic - Lewica Postańska [ ]
  4. Odświeżam wątek, ustalmy cos o łużowsku, bo jest to miasto Uhraińskie, ale nie mamy na ten temat zupełnie nic
  5. Radio Hawilandzkie, trzeba je rozwinąć, jest teraz AI, może nam pomoże, co sądzisz @Tadeusz I Wielki
  6. Hokas ma jedną rzecz też dziwną: dzielenie dzielnic na Centrum i Śródmieście (CHOCIAŻ obie są w centrum, więc przynajmniej tyle). Z tego co wiem centrum miało być luksusową dzielnicą, biznesową, a śródmieście to coś w stylu Zamościa
  7. Do pewnej starszej Pani z Serte zadzwonił telefon, młody mężczyzna powiedział: - W pani domu jest bomba Pani się wystraszyła, a po chwili dom wybuchł, policja już bada sprawe Ja tego nie będe ciągnąć, ale @Tadeusz I Wielki - jeśli chcesz, to ciągnij
  8. A jest o czym pisać? Tadeusz został prezydentem, czego serdecznie mu gratuluje, jednak jesteśmy na wspólnym forum, każdy chyba o tym wie, lol
  9. Ja, Bolesław Lwie Serce, kanclerz Hawilandu, w imieniu Królestwa Hawilandu pragnę złożyć JE Tadeuszowi Henrykowskiemu wszystkiego dobrego, przyjaźni i spokoju w nowym urzędzie z okazji objęcia urzędu prezydenta Federacji Nordackiej (-) Kanclerz Hawilandu Bolesław Lwie Serce