Jump to content

Bella Swann

Freutreggër
    12
  • Last visited

About Bella Swann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DANE UŻYTKOWNIKA

ID Paszportu

Data przyjazdu

Pełne dane

Podpis

Bella Swann's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

• Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post

Recent Badges

10

1. Podejrzewam, że moi rodzicie bardziej się sprawdzą w roli ambasadorów niż ja. I regularnie będą donosić co się u nas dzieje 🙂
  2. Pozwólcie mi, że sobie doczytam w wolnej chwili ten wątek. I skonsultuje z matką @Femme Mystereco ona planuje w moim przydziale robić - na pewno będę chciała uniknąć wojskowego przeznaczenia (co zapewne wchodzi już jej w paradę) i skupić się na szpitalach i oświacie oraz budownictwie pożytku publicznego
  3. Nasz Instytut też trochę kuleje 🙂 ale dałoby radę go trochę rozruszać w najbliższych tygodniach i postanowić by wspólnie popracować nad jakimś projektem. By właśnie wspólnie uruchomić w obu państwach te struktury
  4. Sporo osób przewinęło się na początkach mikronacji z różnymi filozofiami. Fajnie byloby wrócić co do niektórych. Szczególnie, że każda również z osób tworzących daną mikronację miała swoją wizję czegoś. Ja osobiście poleciłabym JKW Franciszka Józefa II - też miał nietypowe podejście jak dla większości osób wtedy.
  5. Ciekawa inicjatywa 🙂 powiem szczerze, że może warto by porozmawiać o współpracy między Szpitalem z Edelweiss a waszym Instytutem Medycyny?
  6. Skoro mamy możliwość ogarnięcia tego jakoś 🙂 To nawet i ja mogłabym matce od czasu do czasu pomóc w jakiś sprawach tutaj 🙂 Bo planuję częściej zaglądać
  7. Dziękuję Serdecznie za weryfikację 🙂 To teraz idę do innych wątków trochę popisać 🙂
  8. Proszę o weryfikację 🙂 S-7X5Xl4Qj”
  9. Nie, chciałam w obu państwach 🙂 no ale ten już chyba powinien być dobry: „S-7X1Zl4Um”
  10. Witam 🙂 mogę prosić o wryfikację „S-7X5Xl4Qj”
  11. Witam! Rodzice mnie przysłali by wam pomóc 🙂 zatem pora zawitać do Muratyki 🙂 Z chęcią pomogę przy Nowogrodzie 🙂 jeśli ktoś nie zajął już go :)