Jump to content
  • Create New...

Dimitrij Ścierkow

Members
    139
  • Last visited

• Days Won

3

Dimitrij Ścierkow last won the day on June 16

Dimitrij Ścierkow had the most liked content!

2 Followers

About Dimitrij Ścierkow

Recent Profile Visitors

648 profile views

Dimitrij Ścierkow's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

• One Year In
  • Dedicated
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • One Month Later

Recent Badges

17

1. Również gratuluję wszystkim biorącym udział w tym zebraniu. Jestem pewien, że WPR przyspieszy postęp naszych bratnich państw i jednocześnie jeszcze bardziej zbliży je do siebie. Komisarz Ludowy Dimitrij Ścierkow oraz towarzysząca mu delegacja ZKRR zaczęli śpiewać "Międzynarodówkę" w ich ojczystym języku:
  2. Również jestem za przyjęciem Traktatu Wspólnoty Państw Robotniczych.
  3. Strona ZKRR nic nie ma również do dodania i jesteśmy za przejściem do głosowania.
  4. Drodzy przedstawiciele bratnich narodów, Dzisiejsze obrady są skutkiem chęci ZKRR do utworzenia organizacji międzynarodowych zrzeszających państwa robotnicze. Na początku proponuję utworzyć dwie organizacje pomiędzy ZKRR, LRM i RLS. Jedna organizacja miałaby charakter militarno-polityczny, a druga gospodarczo-naukowy. Jeżeli zebrane strony zgodzą się na ich powołanie, to najprawdopodobniej organizacja militarno-polityczna będzie nazywać się Wspólnota Państw Robotniczych, natomiast nazwa organizacji gospodarczej jest jeszcze do ustalenia. Jeżeli wszyscy tu zebrani wyrażą chęć do utworzenia tych organizacji to proponowałbym zacząć od wspólnej debaty odnośnie dokumentu powołującego WPR, a później kolejnego tworzącego organizację gospodarczą.
  5. Tow. Ścierkow po przywitaniu się z gośćmi, zaprosił ich do samochodu, którym pojechali pod peron w Nowańsku. Stamtąd udali się oni pociągiem do Sarmowa, gdzie ponownie zostali odebrani przez samochód, który doprowadził ich pod teatr im. Proletariatu. Trzej reprezentanci weszli do budynku, gdzie zaczęły się obrady.
  6. Tow. Dimitrij Ścierkow jako reprezentat ZKRR dojechał do lotniska w Nowańsku, gdzie serdecznie przywitał Tow. Drenina i razem z nim oczekuje na Prezydenta Ludowej Republiki Magnifikatu Tarsycjusza Operara.
  7. Dokładnie to samo chciałem powiedzieć
  8. Ależ oczywiście Towarzyszu @Włodzimierz Molotin! Myślę, że jest to zadanie odpowiednie dla mojej osoby Towarzyszu @Włodzimierz Molotin. Już zaraz wszystko wymyślę Towarzyszu @Włodzimierz Molotin.
  9. Ścierkow wyprostował się, poprawił krawat i zaczął mówić: Dziękuję, Towarzyszu Molotin. Towarzysze! Dziś jesteśmy świadkami kolejnego wielkiego kroku w przyszłość naszego postępującego w nauce i technologii Czesnoradu. Wspólnie możemy robić wielkie rzeczy. Z opłakanego stanu, który pozostawił nam Kucelgrad, w szybkim tempie stajemy się coraz bardziej znaczącym krajem na Nordacie, a nawet na Pollinie. Układ okresowy pierwiastków, podstawa programowa i Komisariat Nauki i Oświaty, budowa Akceleratora Cyklicznego, a teraz budowa tego wspaniałego, otwartego osiedla z najwyższym budynkiem w Czesnoradzie. A to wszystko dzięki Wam, Robotnicy! Po przemówieniu Ścierkow przekazał głos tow. @Robert Drenin:
  10. Dziękuję, uratował mi Pan życie. daje pieniądze i bierze produkty Do zobaczenia!
  11. Rzeczywiście, prawie umarłem z głodu. I tak, poproszę tego karpia, wodę i bułki.
  12. Dobre pytanie, sam nie wiem. Wiem tylko, że jestem głodny.